Cloud

Netbulae ontwerpt en implementeert cloud infrastructuren voor private, hybride en public clouds.

Wij ontwerpen de infrastructuur die u nodig heeft. Netbulae denkt met u mee – op basis van overleg schatten wij uw IT-behoeften in en ontwerpen we het systeem dat het beste bij uw bedrijf past.

Veel IT afdelingen zijn in de loop van de tijd ontstaan en gegroeid tot een lappen deken van oude en nieuwe hard- en software. Het resultaat is dat het systeem suboptimaal werkt: onderdelen zijn niet op elkaar afgestemd en veroorzaken daardoor vertragingen, vastlopende computers en netwerken, software die hapert en veiligheidsrisico’s. Kortom, dagelijkse irritaties, maar ook serieuze werkverstoringen en bedrijfsrisico’s waar een kostenplaatje aan hangt. Het kan op een gegeven moment wijzer èn goedkoper zijn het systeem geheel te vervangen in plaats van de beheerkosten op te schroeven om alles draaiende te laten houden.

Bij het ontwerpen van een infrastructuur stemt Netbulae alle onderdelen binnen het systeem op elkaar af zodat soft- en hardware optimaal werken. Door gebruik van opensource software en een modulair ontwerp is flexibiliteit gegarandeerd. Dit voorkomt ‘vendor lockin’, waardoor u vrij blijft in uw keuze voor de software die u op het systeem draait. Daarnaast zijn binnen onze ontwerpen innovaties makkelijk door te voeren, waardoor het systeem ook klaar is voor de toekomst.

De voordelen van cloud:

  • Totale IT kosten verminderd met 30-40%
  • Efficient: lage beheer-, operationele- en onderhoudskosten
  • Flexibel: makkelijk op te schalen, zonder extra personeel
  • Vloeroppervlak in het datacentrum tot 40% verminderd
  • Betrouwbaar door minder uitvaltijd
  • Eenvoudig en snel installeren van nieuwe software
  • Toekomstproof

Voor meer informatie en details over de technische specificaties van onze clouds kunt u contact opnemen met: info@netbulae.eu

Scroll naar boven