Security

Vaak wordt geïnvesteerd in de techniek om IT-systemen te beveiligen, terwijl de zwakste schakel niet wordt meegenomen: de gebruiker”

De werkplaats is aan verandering onderhevig. Trends zoals het nieuwe werken, de flexibele werkplek, BYOD, en het gebruik van cloud services stellen nieuwe eisen aan IT-beveiliging. De grenzen van de IT-omgeving zijn niet meer nauwkeurig te beschrijven, en protocollen van beheerders hebben daardoor niet het gewenste bereik. Tezamen vereist dit een nieuwe benadering met betrekking tot beheer en beveiliging. Sta ik BYOD toe? Van welke cloud services mogen werknemers gebruik maken? Is informatie veilig in de cloud, of wil ik liever een private cloud? Netbulae geeft u een afgewogen advies en bouwt het systeem voor uw bedrijf.

Uw IT-systeem is zo veilig als hoe de gebruiker ermee omgaat. Vaak wordt geïnvesteerd in de techniek om IT-systemen te beveiligen, terwijl de zwakste schakel niet wordt meegenomen: de gebruiker. Netbulae richt zich op beiden. Wij adviseren in hoe u uw IT-systeem optimaal kunt beveiligen, daarnaast bieden wij gebruikerstrainingen aan die veilig gebruik van IT bevorderen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: info@netbulae.eu

Scroll naar boven